CARTEL  COLBATO NEGRE 2014

PROGRAMA COLLBATÓ NEGRE

del 28 de març al 6 d’abril de 2014

.

DIVENDRES, 28 DE MARÇ.

19.00 hores.   * Casinet de Collbató
INAUGURACIÓ DE LAS JORNADAS DE COLLBATÓ NEGRE 2014. El acto estará a cargo de los responsables de Collbató Negre (Miguel Ángel y Vicente) y en el mismo se darán los detalles de las Jornadas y se presentará el Cartel de las mismas.
19.30 hores.   * Casinet de Collbató
“LA NOVEL·LA I EL CINEMA NEGRE ESPAÑOL”. Jordi Izquierdo Berbel, Manuel F. García, Pepe Ruz i Luís Campo nos hablarán de la relación de la novela y el cine negro español.
21.00 hores.   * Casinet de Collbató

“A TIRO LIMPIO”. Projecció de la Pel·lícula española de género negro “A tiro limpio” de Francisco Pérez-Dolz.

.

DISSABTE, 29 DE MARÇ.

11.45 hores.    * Sala Portals

“ASSASSINAT A COLLBATÓ”. El detectiu i escriptor, Vicente Corachán, dóna els detalls de la Gimcana que es durà a terme durant tota la setmana.

12.30 hores.   * Bars del Nucli Històric de Collbató
“RUTA DEL PINTXO NEGRE”. Arriba l’hora de l’aperitiu, i res millor que començar un recorregut pels bars de la nostra bella localitat de Collbató per fer un bon vermut. Tots el que vulgueu podreu apropar-vos els establiments i demanar la carta de la “Ruta del pintxo negre”, serà una degustació de tapes excel·lent.
17.00 hores.    * Hostal “Can Missè”
“ASSASSINAT A COLLBATÓ”. En Vicente Corachán ens informarà que a Collbató hi ha hagut un assassinat i els aficionats a detectius hauran d’anar al lloc dels fets per veure l’aixecament del cadàver que realitzarà el jutge de guàrdia, el qual li dóna suport el metge forense.
18.45 hores.     * Casinet de Collbató
“NOVEL·LA NEGRA CATALANA”. Anna Maria Villalonga, professora de la Universitat de Barcelona conversarán i escritora, conversara amb els editors Ilya Pérdigo (Alrevés), Marc Moreno (Llibres del delicte) i Jordi Fernando (Meteora)
19.30 hores.     * Casinet de Collbató
“BILBAO NEGRE: UNA REALITAT LITERÀRIA”. M. Dolors Sàrries (Editorial Meteora) i  Ilya Pérdigo (Alrevés), amb els escriptors Javier Díez Carmona y Gonzalo Garrido ens parlaran de Bilbao com a referent del gènere.
21.30 hores.     * Restaurant de “El Nou Rovell”
“SOPAR DE BENVINGUDA”. Gaudirem d’una nit entre amics, on els organitzadors, editorials, escriptors, tertulians, periodistes i públic en general podran sopar, parlar i qui sap si pot acabar tot això en ball; segurament una nit encantadora.
(Obert a tot el pùblic   –   Reservas al:  93.777.04.92)
.
 DIUMENGE, 30 DE MARÇ.
11.00 hores.    * Casinet de Collbató
“CATALUNYA, PAÍS DE CRÍMS”. Vicente Corachán, Detectiu privat, parla amb  Manel Carrizosa i Jesús Martín (Mossos d’Esquadra) i Santiago Crespo  Metge Forense.
12:00 hores.    * Casinet de Collbató
“LA DONA ESCRIPTORA EN LA NOVEL·LA NEGRA”. Anna Maria Villalonga professora de la Universitat de Barcelona i Marc Moreno (Llibres del delicte) parlan amb les escriptoras Susana Hernández i Carme Torras per dir-nos com poden ser de letals les dones.
13:00 hores.    * Bars del Nucli Històric de Collbató
“RUTA DEL PINTXO NEGRE”. Arriba l’hora de l’aperitiu i fer un bon vermut demanant la carta de la “Ruta del pintxo negre” per els bars del nostre Nucli Històtic.
17:00 hores.    * Casinet de Collbató
Gimcana “ASSASSINAT A COLLBATÓ”. De la mà d’en Vicente Corachán, es podran localitzar els testimonis que cada grup hagi designat i realitzar els interrogatoris que cadascú estimi oportú segons els seves investigacions i pistes trobades. 
.
DILLUNS, 31 DE MARÇ
19.30 hores.   * Sala Portals
“PRESENTACIÓ LITERÀRIA”. Jesús Roche i Xavier Díaz & Marc Martínez presentaran les seves respectives novel·las “PERSECUCIÓ A CEGUES” (Editorial Alrevés) i “COLL AVALL” (Llibres del Delicte) 
.
DIMARTS, 1 D’ABRIL
19.30 hores.      * Sala Portals
“PRESENTACIÓ LITERÀRIA”. Carlos Zanón i Empar Fernández presentaran las seves obras “JO VAIG SER JOHNNY TUNDERS” (Editorial RBA) i “LA DONA QUE NO VA BAIXAR DEL AVIÓN” (Editorial Versátil)
20.15 hores.      * Moli d´oli.
“TAST DE VINS”. Gaudirem d’una excel·lent demostració i tast de vins de la mà de MESQVINS.COM, aprofitant un espai tan emblemàtic com el Moli d´oli. 
.

DIMECRES, 2 D’ABRIL

19.00 hores.       * Sala Portals
“PRESENTACIÓ LITERÀRIA”. Salvador Balcells desvetllarà en la mesura que pugui, la seva novel·la “TEMPESTA A L BÀLTIC” (Editorial Meteora).
19.45 hores.     * Sala Portals
“ESPIES, INVESTIGADORS, DETECTIUS I POLICIES”. Xarrada amb Laura Dalmau i Jordi Briñol (Detectius privats), Manel Carrizosa (Mosso d’Esquadra) i Jonathan Cantos (Advocat) 
.
DIJOUS, 3 d’abril
19.30 hores.    * Sala Portals
“LA TAULA DELS NOVELLS”, el escriptor Toni Hill ens presentará les obras dels escriptors novells Xus González, Rafa Melero i Jordi Gimeno.
.
DIVENDRES, 4 D’ABRIL
19.30 hores.    * Casinet de Collbató
“NOVELA ESCANDINAVA”. El escriptor i critic literari, Xavi Borrell, conversarà amb els escriptors Empar Fernández i Luís Gutiérrez Maluenda
20.30 hores.   * Casinet de Collbató
“SHERLOCK HOLMES”. Jaume Gabaldà i Miguel Ojeda (Presidente de Círculo Holmes) comentaran aspectes interesants del mitic Sherlock Holmes.
21.15 hores.   * Casinet de Collbató
Projecció de la pl·lícula “EL GOS DELS BASKERVILLE”
.
DISSABTE, 5 D’ABRIL
10:30 hores.    * Casinet de Collbató
“SIMFONÍA DE NOVEL·LA NEGRA”. Exposició de llibres del gènere, a càrrec de Miguel Ángel Díaz, propietari de la Llibreria Carlin Esparreguera.
11:00 hores.    * Casinet de Collbató
“ELS CURTS D’EFÍMERA NEGRA” projección de curts negres de la ma de Jaume Farrés, Juanjo Martos i Tatiana Sánchez, els quals ens explicaran el seu projecte.
11:45 hores.     * Casinet de Collbató
“SHERLOCK HOLMES I EL CÒMIC NEGRE”. Sergio Colomino de Norma Editorial i guionista de: “Sherlock Holmes i la conspiració de Barcelona”, serà el que ens endinsi al món del comic negre.
12:30 hores.    * Bars del Nucli Històric de Collbató
“RUTA DEL PINTXO NEGRE”. L’hora de l’aperitiu per els Bars del Nucli Històric de Collbató.
17.00 hores.    * Sala Portals
“ASSASSINAT A COLLBATÓ”. A Arribat el moment de descobrir si entre els participants hi ha algun rastrejador. Qui sap?. Sigui quina sigui ara sabrem la solució de l’enigma.
19.00 hores.     * Sala Portals
“LLIURAMENT DE PREMIS I DIPLOMES DE LA GIMCANA”. Es lliuraran a tots els que hagin tingut habilitats detectivesques i hagint localitzar al veritable assassí.
21.30 hores.     * Restaurant de “El Nou Rovell”
“ASSASSINAT A L’HOTEL”. Sopar amb amics, gaudint d’un àpat mentre et veus submergit en un assassinat, pot ser que no sigui un plat de bon gust, però et veuràs involucrat en aquesta mort i seràs un dels sospitosos. Nomes hi ha una forma de sortir indemne del problema, ajudar al detectiu del hotel a resoldre el cas i descobrir al responsable.
(Obert a tot el pùblic   –   Reservas al:  93.777.04.92) 
.
DIUMENGE, 6 D’ABRIL
11:00 hores.    * Casinet de Collbató
“SITUACIÓ ACTUAL DE LA NOVEL·LA NEGRA”. Consuelo Olaya (Editorial Versàtil, Ilya Pérdigo (Editorial Alrevés, Pere Sureda (Navona Editorial i Laura Huerga (Rayo Verde), ens explicaran el moment actual de la novel·la negra.
12:00 hores.    * Casinet de Collbató
“PRESENTACIÓ LITERÀRIA” de Juan Soto Ivars amb la seva obra “AJEDREZ PARA UN DETECTIVE NOVATO” de l’Editorial Algaida.
12:30 hores.      * Casinet de Collbató
“LLIURAMENT DE PREMIS DEL “I CERTAMEN DE RELATS COLLBATÓ NEGRE”
13:00 hores.     * Casinet de Collbató
“CLAUSURA DE LES JORNADES”. Acte de cloenda per part dels integrants de Collbató Negre y del Ajuntament de Collbató.
13:30 hores.     * Casinet de Collbató
“RUTA DEL PINTXO NEGRE”. La millor manera de finalitzar unes jornades negres es prenent un vermut de forma distesa entre amics, recordant els millors moments de les Jornades, i sobretot, pensant en les del 2015.
.
¡ Ens veiem l’any que ve ¡       Tractarem de millorar, però us necessitem.
Anuncios