PRIMERA PRESENTACIÓ DE 2015

 

El 2014 va quedar a darrere però encara tenim el bon gust de totes les presentacions que hem realitzat durant tot aquest any. Han estat molt diverses, tant pel que fa als escriptors i escriptores que hem tingut el plaer de poder portar-vo, com les activitats que hem fet.

2014 ha estat, per a nosaltres un gran any, hem portat a terme les primeres Jornades i, segons sembla, han estat força bé. Crec que hem tret un aprovat (perdó per la modèstia). Hem inaugurat la Casa de la Cultura amb dos Asos de la literatura espanyola i en concret del gènere negre, dues grans premiats: LORENZO SILVA i VÍCTOR DE L’ARBRE. Han passat grans coses i el llistó, per a nosaltres, ha quedat molt alt.

Aquest any volem superar-nos, però us necessitem. Anem a dur a terme altres Jornades, jornades a les que li inclourem el PRIMER FESTIVAL INTERNACIONAL DE NOVEL·LA NEGRA.

Però, per a mostra un botó. Perquè vegeu que comencem fort, la primera presentació el farem amb la cultura de la nostra terra, amb la Novel·la Negra Catalana. I ho farem amb dos dels més grans: amb ANA MARÍA VILLALONGA i MARC MORENO, els quals, a més a més de ser uns genials mestres en aquest art, són dos pilars fonamentals de la nostra literatura. Ella, una estudiosa d’aquest gènere, treballant com a professora a la Universitat de Filologia de Barcelona, ​​al departament de Filologia Catalana i ell, com a editor, creador de l’editorial LLIBRES DEL DELICTE; una fantàstica col·lecció de la novel·la negra catalana que tot i portar molt poc temps, dos anys escassos, les seves obres estan consolidades en el mercat com “la bona literatura negra catalana”.

Per tant, us convidem a la presentació d’aquest dijous, 15 de gener de 2015, estrenant l’any amb “LA DONA DE GRIS “ d’Ana María Villalonga i “EL SILENCI DELS PACTES” de Marc Moreno.

MARC_MORENO_GENER-1 Vicente corachán.
Anuncios